Corpus Moto
Kroppens vej

Klienter sagde

“Jeg er på vej ud af kroppen, en gammel overlevelsesmekanisme. Jan kan mærke det på min hånd! Den bliver helt apatisk. Han beder mig om at lade min hånd danse med hans. Det hjælper mig til at blive og være med det der sker… Med mine hænder kan jeg give udtryk for hvornår jeg vil danse med og hvornår jeg vil bestemme selv, som virkelig er behandlingens tema…”

 

“Jan har blidt arbejdet med spændingerne, på en måde, så jeg helt trygt er kommet ind og mærke de følelser der ligger skjult i området.”

 

“Ja, jeg var engang udsat for overgreb, men det behøver ikke at styre mere!”

 

“Jan har en særlig evne til at skabe en tryg og rolig atmosfære, så man med fuldstændig tillid kan overgive sig til bevæge sig ned i det underbevidste. Havde ikke prøvet hypnose før og var overrasket over de billeder og budskaber jeg kom i kontakt med undervejs.”

 

“Jan greb på forbilledlig vis de ord, billeder, fornemmelser mv., som jeg kommunikerede. Den røde tråd holdt han godt fast i under hele seancen, så godt, at han også hele tiden kunne vende tilbage og spørge til tidligere meldinger fra mig.”

 

“Jeg har altid troet, at det ville umuligt at hypnotisere mig på grund af mit veludviklede kontrolgen, men du tog mig ganske ubesværet på en øjeåbnende rejse ind i mig selv.”

 

“Hvis jeg på forhånd var en smule skeptisk over for hypnose som en vej til at få større indsigt i sig selv på, så er den nu pist forsvundet.”

 

“Jan skabte for mig et trygt rum, hvor jeg fik udfordret nogle grænser”

 

” I det rum af ro, tillid og accept, som Jan skabte, gav jeg mig selv lov til at forløse mit nej til angst og smerte, føle følelserne og græde anspændtheden ud af kroppen. Det i sig selv var healende.”

 

“Jeg er gået styrket fra sessionerne – med en grad af selvbevisthed og indsigt – som jeg næppe tror jeg kunne have opnået ved traditionel coaching og kropsarbejde.”

 

“Jan hjalp mig til en følelse af at være meget mere centreret og groundet – og derudover også meget mere let, fri og glad.”

 

“Det havde stor betydning for mig, at jeg oplevede sessionen som en legende og eksperimenterende form, der også bar præg af smil og humor – frem for en oplevelse af hårdt arbejde.”

 

“…fordelen med Jans behandlinger er kombinationen mellem krop og psyke, og at jeg som klient er en aktiv del og får selvindsigt under processen.”

 

“Han arbejde under samtalen med at få mig til at beholde fokus på mine følelser og ikke lade mit hoved løbe afsted med en ”intellektuel version af virkeligheden”

 

“Jans væsen og tilgang skaber et tillidsfuldt rum, hvor man er i stand til at sætte ord på – også de svære ting – uden at sidde med følelsen af at blive “klient-gjort”. Det er terapi i øjenhøjde – med en gensidig tillid og respekt.”

 

“Fordi det er så anderledes, vækker det nogle følelser/ting i kroppen. Den ligesom vågner lidt op – “hov hvad sker der nu, lyttes der til mig nu”

Du kan læse udsagnene i deres fulde længde nedenfor

JEG VIL BESTEMME SELV

I nedenstående behandling benytter jeg mig af MANUS MOTUS (håndens bevægelse) En særlig teknik jeg har udviklet, som er velegnet til traumebehandling. God læselyst Jan

Min behandling hos Jan begyndte med en kort samtale om hvor jeg er og hvad jeg gerne vil være med, hvilket er senfølger fra seksuelle overgreb. I dag vil jeg gerne være med en spænding, som jeg mærker i stort set hele min højre side. Helt fra indersiden af knæet hele vejen op i nakken.

Jan forhører sig om jeg vil prøve en slags udvidet hånd-kinesiologi, og det vil jeg gerne. Han kan en masse forskellige behandlingsmetoder, så jeg lægger mig trygt på den store madras, som Jan kan kravle rundt omkring mig på, efter behov. Jan lytter til min krop sammen med mig. Behandlingen foregår som et samspil, hvor jeg også fortæller hvad jeg oplever og sådan skaber vi et samarbejde om behandlingen, hvilket er vigtigt for mig. I starten mærker jeg en fin energi snurre i mine fødder og senere i mit bækken, fordi han holder mig i hånden. Jan fortæller at det er fordi det åbner, så jeg bliver hele tiden guidet, så jeg føler mig tryg, med det der sker.

Jeg mærker hurtigt, at jeg har brug for at bestemme selv, noget der åbenbart ikke (pga. overgrebene) er en selvfølge for mig på celleplan, selvom det er det mentalt. På forskellige steder på kroppen kommer der hændelser op, også fra jeg var helt spæd og ikke kunne bevæge mig væk. Når en hændelse dukker op, mærker jeg den vante ubehagelige snurren hvor energien ligesom trækker ud af krop og især hovedet. Jeg er på vej ud af kroppen, en gammel overlevelsesmekanisme. Jan kan mærke det på min hånd! Den bliver helt apatisk. Han beder mig om at lade min hånd danse med hans. Det hjælper mig til at blive og være med det der sker. Det er en helt enorm støtte. Via hændernes dans, kan jeg tage imod så meget healing og dyb medfølelse, som strømmer til mig fra hele Jans væsen, jeg kan flere gange mærke healingen strømme fra hans hånd til min ud i forskellige steder i kroppen, som han ikke rører ved. Hans hænder guider mig også til at blive her, hvor jeg ellers ville forsvinde ud af kroppen. De guider mig desuden til samspil omkring det, der kommer op af perception og billeder, som jeg fortæller om under behandlingen. Med mine hænder kan jeg give udtryk for hvornår jeg vil danse med og hvornår jeg vil bestemme selv, som virkelig er behandlingens tema. Behandlingen bliver på den måde meget fin og blid. Der er ingen slåskamp, blidt kan jeg blot standse min hånds bevægelse, og fordi Jan er så fintfølende og empatisk, så er det enormt healende. Jeg får lov til at være helt inde fra min sandhed i denne behandling, fordi mine hænder blidt får lov til at udtrykke det som (jeg) er.
Jan giver endvidere mine spændte muskler i højre side en slags akupressur med dybe tryk, hvor jeg ved hjælp af vejrtrækningen er med det der åbner sig, så min muskel af sig selv åbner sig for hans tryk og slipper.

På et tidspunkt bliver der åbnet for min hukommelse, så jeg ville kunne gå ind og være med et overgreb, jeg kun husker i korte glimt. Jeg beslutter mig for, at jeg ikke vil se alle enkeltheder. Det er virkelig rart at bestemme selv! Senere, da vi er med en spænding i indersiden af låret nede ved knæet, den muskel, jeg bruger til at samle mine ben, spørger jeg hvad i alverden dog meningen var med alle de her overgreb i det her liv? Jan spørger om det kan være noget karmisk? Jeg får lov at se et glimt af et andet liv, hvor jeg bestemte over andres liv, og fik slået en masse ihjel. I det liv fik det ingen konsekvens for mig, men det må man sige, at det har det haft i dette! Det at have været udsat for utallige seksuelle overgreb og ikke at måtte bestemme selv, får en ny betydning set i lyset af det tidligere liv der passerede forbi. Her kan jeg i det mindste med livet i behold, via min væren med traumerne, begynde at bestemme selv igen.

Da jeg rejer mig fra madrassen, er jeg lidt ør, og for første gang i lang tid har jeg ingen smerter i nakken. Jeg kan også få mit højre ben længere ned, når jeg sidder i skrædderstilling. Det har været trygt for mig, at Jan har kravlet omkring mig på madrassen, at han har trykket, holdt min hånd og holdt rummet med ro og autoritet, samtidig med en fin guidning og medfølelse. Alt det er virkelig healende. Også det faktum, at jeg overfor en mand har kunnet få lov at mærke at jeg bestemmer selv. Jan har en virkelig fin indføling med mig og mine grænser, så jeg er tryg under hele behandlingen, der også er udfordrende, fordi det så nemt ”blot kunne være endt med” at jeg igen røg ud af kroppen og blev retraumaticeret. Det er stort at lære at blive, mærke kroppen og den healing der finder sted ved at kunne være med det der sker og åbner sig. Og det er trygt. Giver derfor Jan mine aller bedste og varmeste anbefalinger.

Hjertelig hilsen Catharina.

 

Jeg vil gerne takke Jan for en blid, nærværende og kompetent behandling.

Jeg har i en længere periode kæmpet med eftervirkningerne af en frossen skulder, hvilket har givet mig spændinger i skulder, hals og op i hovedet, forværres ved psykisk belastning. Disse spændinger har medført yderligere bekymring/sygdomsangst.

Jan har blidt arbejdet med spændingerne, på en måde, så jeg helt trygt er kommet ind og mærke de følelser der ligger skjult i området. Dette, uden på noget tidspunkt at overskride mine grænser og samtidig i en form, som jeg konstruktivt kan arbejde med følelserne efterfølgende.

Lene

 

Terapi hos Jan:

Har i mange år arbejdet med temaer fra seksuelle overgreb. Er meget kropsligt orienteret, når det gælder psykoterapi, og har kun en gang prøvet hypnose, som ikke virkede, så jeg var meget spændt på udfaldet af terapien hos Jan. Den var simpelthen så virkningsfuld!

Jeg valgte en kombination af fysioterapi, healing og hypnose, og en sådan multipel behandling giver virkelig stor effekt.

Jan har sådan en stor finfølelse og timing, så jeg oplevede virkelig en stor tillid, og jeg blev trygt ført igennem at kunne ligge og trække vejret igennem gamle oplevelser overgreb.

Via den og hypnosen bagefter oplevede jeg: Ja, jeg var engang udsat for overgreb, men det behøver ikke at styre mere! Jeg har efterfølgende haft en drøm om at gå igennem en dør, og når den smækkede bag mig, så havde fortiden ikke mere nogen betydning i resten af mit liv. Jeg kan stadigvæk høre det klik døren gav og mærke den rislen af energi det gav i min rygsøjle, da døren lukkede! Det er enormt befriende og har givet en oplevelse af, at jeg godt kan det her liv, tilmed finde stor glæde ved det, til trods for en meget dysfunktionel opvækst. Jeg kan kun anbefale at få behandlinger hos Jan!

Venlig hilsen Alma Clara.

 

Jan Adam, Meget kompetent behandler – trygt, spændende og lovende

Jeg har fået første hypnoterapi-behandling af Jan Adam.

Meget hurtigt blev jeg klar over, at selvom Jan træner en ny metode, er det en garvet behandler, der ved hvad han har med at gøre. Aldrig før har jeg prøvet hypnoterapi, så jeg var naturligvis meget spændt. Havde på forhånd et ønske for, hvad jeg gerne ville møde hjælp til at afhjælpe, tinnitus.

Efter en grundig orientering om, hvordan han arbejder, fik han mig ret hurtigt hjulpet ’ned’ i underbevidstheden, hvor problemerne kan have en chance for at blive løst. Men ikke længere ned, end vi hele tiden kunne kommunikere. Det viste sig også ret hurtigt, at det netop VAR tinnitus, der var emnet.

Jan greb på forbilledlig vis de ord, billeder, fornemmelser mv., som jeg kommunikerede. Den røde tråd holdt han godt fast i under hele seancen, så godt, at han også hele tiden kunne vende tilbage og spørge til tidligere meldinger fra mig. Det føles utroligt trygt at være i Jans hænder. Og da Jan også er kropsbehandler, ville det for mig have været perfekt, om han havde suppleret med at lægge en hånd på også, når kroppen snakkede tydeligt med. Er sikker på, at det kunne have gjort en stor forskel i positiv retning.

Tinnitusen ændredes undervejs, blev ligesom plastisk og kunne på et tidspunkt helt slukkes på det ene øre. Den vendte siden tilbage men i en lidt sænket lydstyrke, som giver mig håb om, at der kan skrues yderligere ned (måske endda slukkes helt for den).

Glæder mig meget til næste seance.

Kirsten

 

Jeg har altid troet, at det ville umuligt at hypnotisere mig på grund af mit veludviklede kontrolgen, men du tog mig ganske ubesværet på en øjeåbnende rejse ind i mig selv. Jeg er slet ikke i tvivl om, at det kun kunne lade sig gøre, fordi du er så nærværende i din behandling. Netop det gjorde, at jeg turde overgive mig i din varetægt, og jeg følte mig fuldkommen tryg under hele forløbet.

Hele den måde, du tog hånd om mig på, var fantastisk. Din ro, varme og meget behagelige Thomas Winding-stemme gjorde, at det var let at følge dig og lade sig føre med. Du åbnede mit sind trin for trin og gjorde mig i stand til at identificere de områder, jeg gerne vil arbejde videre med. Du hjalp mig også med at finde en tryg måde at gøre det på og gav mig et særligt redskab, som jeg kan bruge fremover.

Hvis jeg på forhånd var en smule skeptisk over for hypnose som en vej til at få større indsigt i sig selv på, så er den nu pist forsvundet. Det var en meget stærk personlig oplevelse, og den selvindsigt – og selverkendelse – jeg fik under og i kølvandet på hypnosebehandlingen har været livsændrende for mig. Jeg føler, at jeg nu kan leve mere sandt og i pagt med mig selv.

Tusind tak – Vibeke

 

Jan har en særlig evne til at skabe en tryg og rolig atmosfære, så man med fuldstændig tillid kan overgive sig til bevæge sig ned i det underbevidste. Havde ikke prøvet hypnose før og var overrasket over de billeder og budskaber jeg kom i kontakt med undervejs. Og det var godt at få en uddybende snak bagefter, hvor Jan er god til at hjælpe med at forstå det der viser sig og komme med konkrete forslag til hvordan man kan bruge det til at skabe de forandringer i sit liv man ønsker.

Ingrid

 

 

 

Jan skabte for mig et trygt rum, hvor jeg fik udfordret nogle grænser. Og til min store overraskelse flyttede det noget i mig allerede efter denne første gang hos Jan. Hans måde at arbejde både med samtale og fysiske øvelser på, synes jeg er meget spændende, og det er min oplevelse, at man på den måde får det, man taler om, ind i kroppen med det samme.

Louise

 

Jan bærer en naturlighed, en intuitiv bevidsthed og en medfølelse med sig ind i arbejdet med mennesker. Desuden har han en klar indsigt omkring sammenhængen imellem tanker, følelser og krop, hvilket styrker hans timing omkring hvilke behov der melder sig under en behandlingsproces.
Jeg modtog en spontan behandling af Jan på et tidspunkt, hvor jeg var godt ude af mig selv. I det rum af ro, tillid og accept, som Jan skabte, gav jeg mig selv lov til at forløse mit nej til angst og smerte, føle følelserne og græde anspændtheden ud af kroppen. Det i sig selv var healende. Hvad der virkelig gav hele oplevelsen format, var Jans dybe kontakt med min krop, som et barometer på, hvor meget af min bevidsthed, der igen kom tilstede i min krop, tilsidst som en klar åbenhed og en varm fylde, der bredte sig fra hovedet helt ned til fødderne. Jeg kunne efter en halv time fuldføre en certificering som coach med det nærvær, der skulle til.

Kombinationen af at være coach, clairvoyant og kropsbehandler giver Jan nogle helt unikke evner i dette felt.

Kontakt ham og genfind din indre balance og følelsesmæssige power!

Tina

 

I starten af sessionen ku jeg desværre ikke mærke mig selv, men til sidst fik jeg følelsen helt ind i kroppen. Da den første time var gået, gik vi over til den mere personlige session, som fik mine tanker på gled. Jeg fik bl.a. at vide, at jeg kunne lære at mærke mig selv, hvilket jeg egentligt godt vidste i forvejen. Jeg skulle lære at mærke hvem jeg var, og blive mere bevidst omkring nogle ting. Min krop føltes nærmest sådan lidt gele / blæksprutte-agtig.
Tiden gik og jeg vidste nu hvad jeg skulle hjem og arbejde videre med. Det er nu et par måneder siden og jeg er begyndt at mærke mig selv og sige fra og sige min mening. “Rom er ikke bygget færdigt endnu” men jeg ved at det skal ende sådan. Jan er ekstrem dygtig til sit arbejde og jeg kan anbefale et par timer eller flere i hans nærhed. Man er ikke et øjeblik i tvivl om, at han har fundet sin rette hylde. Tusind tak for et par uforglemmelige timer, Jan.
Knus fra Linda.

 

Den rolige, smilende og tillidsvækkende fremtoning Jan har, gør at man med det samme slapper af. Indledningen med kropsarbejdet gør at man hurtigere og mere smidigt bliver modtagelig, nærværende og åben for input og i høj grad i kontakt med sig selv.

Selvom jeg havde et mål med sessionerne, synes jeg at jeg nåede langt dybere og længere i min indsigt om mig selv end forventet. For når noget var faldet på plads, brugte Jan feks coachingen til at stille nye spørgsmål eller få mig til at se på nye vinkler. Og så opstod der måske nye mål for mig som så også blev løst! Og det er jo dejligt at gå hjem og have fået endnu mere med hjem end man bare håbede på inden sessionen.

Og vejene til målene var heller ikke forudsigelige. Ikke to sessioner har været ens. Jan har så mange evner at jeg gang på gang er blevet overrasket over hvordan han hjalp mig med at nå målene. Det har været en kombination af coaching, healing, håndpålæggelse, kropsarbejde, samtaler og clairvoyance. Og der er sket en del jeg slet ikke forstod, men som bare har virket!

Jeg er gået styrket fra sessionerne – med en grad af selvbevisthed og indsigt – som jeg næppe tror jeg kunne have opnået ved traditionel coaching og kropsarbejde. Og det samtidig med at jeg nåede mine mål. Det finder jeg ret enestående. Og anbefalelsesværdigt!

Heidi

 

Jeg bookede min session hos Jan uden helt at vide, hvad jeg gik ind til, men med nysgerrighed særligt på kombinationen af det kropslige med de andre metoder Jan bruger.

Mit fokus for behandlingen kom til at handle om at få fat mere jordforbindelse /grounding i relation til en konkret udfordring, som jeg følte mig noget fanget og fastlåst i. Effekten af behandlingen var overraskende for mig – jeg fandt ikke konkret ”løsningen” på min udfordring – men Jan hjalp mig til en følelse af at være meget mere centreret og groundet – og derudover også meget mere let, fri og glad. Det har betydet meget for, hvordan jeg efterfølgende har forholdt mig til min udfordring.

Jeg oplever Jans måde at kombinere arbejdet både med kroppen og med samtalen som unik og meget effektfuld. For mig var det let og trygt at gå ind i behandlingen sammen med Jan, selvom meget af det var helt nyt land for mig. Det havde stor betydning for mig, at jeg oplevede sessionen som en legende og eksperimenterende form, der også bar præg af smil og humor – frem for en oplevelse af hårdt arbejde.

Her nogle dage efter behandlingen har jeg stadig en stærk og meget nærværende følelse af lethed, glæde, og power. Det er dejligt let for mig at finde tilbage til jordforbindelsen, hvis jeg oplever, at jeg er ved at miste den – det er som om der er åbnet for en meget mere direkte vej dertil.

Jeg er glad for at have valgt at prøve en behandling hos Jan. For mig var det spændende at opleve, hvordan Jans metode, der på en vis måde er ret enkel, samtidig er så virkningsfuld og jeg vil ikke tøve med at booke en ny session, hvis jeg skulle miste tråden igen…

Nete

 

Jeg tror på sammenhængen mellem krop og psyke. I mange år har jeg følt at ”min krop husker, det jeg vil glemme”. Jeg havde ikke et decideret formål med sessionen hos Jan, mere end at jeg med åbent sind var parat at frigøre spændinger i kroppen.

Under kropsøvelserne, som vi begge var en aktiv del af, fandt Jan frem til mine styrker og at jeg var under pres. Jeg kunne bekræfte presset, og at det fyldte meget på det pågældende tidspunkt, dette valgte jeg at arbejde videre med under samtalen.

Vi fik fat i årsagen til presset, som var gået over i stress. Det var umiddelbart ikke befriende for mig, at tale om det som jeg ikke klarede. Jeg ville have foretrukket at fortsatte i mit reaktionsmønster; at skubbe det svære væk – ”gemme, glemme” og gå videre. Men det betydningsfulde for mig i samtalen blev, at det ikke kun var en analyserende samtale mellem to hjerner, men at vi kunne bygge en bro mellem min krop og min psyke. Samtalen trak mig tilbage til følelser, spændinger og styrker i min krop, som også var blevet synlige for Jan under kropsøvelserne. Min krops tilkendegivelser var det afgørende som bekræftede for mig, at jeg besidder nogle vitale ressourcer som er åbenbare for andre. Jeg følte, at det kunne være muligt for mig at bruge mine styrker til at overvinde svækkelsen.

Det essentielle for mig var, at jeg under den svære samtale blev mindet om – og det vigtigste, kunne mærke mine styrker i min krop. Koblingen mellem mit psyke og krop, blev det afgørende skridt for mig på det videre forløb.

Afslutningsvis vil jeg sige at under samtalen og den efterfølgende coaching have jeg meget lyst til at gå tilbage til en specifik kropsøvelse hvor jeg følte mig særlig stærk. Selv i dag, hvor jeg har overvundet presset, og når jeg ”tager kontakt” til denne specielle plads i kroppen, ved jeg, at den kan føre mig igennem alt det som jeg vil. Det er også vigtigt for mig at få sagt, at mit hoved havde en mindre rolle i mine beslutninger, men at det var følelsen og styrken i mig selv der blev min drivkraft. Det var denne, Jan trak frem i mig. Jeg vil sige at fordelen med Jans behandlinger er kombinationen mellem krop og psyke, og at jeg som klient er en aktiv del og får selvindsigt under processen.

Mari Linna

 

Jeg kan varmt anbefale Jan til alle, som er interesserede i at blive mere kloge på deres krop, psyke og sociale relationer.

Min første oplevelse med Jan er som følger:

Uden for meget introsnak startede vi ud med en masse kropsarbejde. Det var meget tillidsfuldt, meget udfordrende og sjovt. Der var øvelser, hvor jeg skulle balancere, øvelser hvor jeg skulle give slip og stole på Jan, øvelser hvor jeg skulle mærke efter min krops signaler.

Jan startede den efterfølgende samtale med at fortælle om de ting min krop havde ”afsløret”, hvilket var en rigtig sjov ’aha’-oplevelse og et godt fundament for den videre samtale. På den måde kunne vi referere til mine kropslige reaktionsmønstre i det emne, som jeg valgte at kaste lys på og arbejde med efterfølgende.

Jeg oplevede Jan som en meget kompetent coach. Han arbejde under samtalen med at få mig til at beholde fokus på mine følelser og ikke lade mit hoved løbe afsted med en ”intellektuel version af virkeligheden”. Samtidig gav han konkrete redskaber til at arbejde videre, åbnede nye døre og belyste begivenheder og emner på en meget inspirerende måde.

Kærlig hilsen Mikkel

 

Krop, psyke og spiritualitet.

At der er en sammenhæng mellem psyke og krop er der ikke vist ikke nogen tvivl om.
Men hvordan, hvornår og hvorfor – og hvad kan jeg gøre for at skabe mere harmoni og balance – var det store spørgsmål for mig.

Værende et reflekterende menneske, ligger min styrke i at se indad, tænke, analysere og derefter at sætte ord på. Følte dog at jeg var “gået i stå”. Var i stand til at sætte ord på, men kunne ikke bevare fokus og slet ikke i stand til at handle mig ud af det.

Sessionen hos Jan gav mig indsigt i den måde mit sind blokerer for min krop på eller hvordan jeg ikke formår at bruge min krop til at opnå sindsro, fred, glæde og afklaring. Men, udover indsigten fik jeg – helt konkret nogle fysiske øvelser med hjem som kan være med til at ændre den situation. Hvor jeg bruger min krop til at understøtte den udvikling som jeg vil igang med og hvor jeg samtidig bruger mine stærke sider på en mere konstruktiv måde.

Kombinationen af; de fysiske øvelser, hvor jeg mærker min krop.
Clairvoyancen, som sætter ord på lige præcis den største udfordring og skaber fokus.
Og, sidst men ikke mindst coachingen som guider mig ift hvor jeg er på vej hen, hvad jeg vil og hvordan jeg når det.

ER HELT UNIK!

Jeg tog hjem med en følelse af aldrig at have oplevet noget lignende. En indsigt, ro, styrke og plan for hvordan jeg ændrer tingene.

Jans væsen og tilgang skaber et tillidsfuldt rum, hvor man er i stand til at sætte ord på – også de svære ting – uden at sidde med følelsen af at blive “klient-gjort”. Det er terapi i øjenhøjde – med en gensidig tillid og respekt.

Jans ord “Det er så enkelt, men ikke nødvendigvis let” – tænker jeg på hver dag

Tak for en fantastisk oplevelse – som har givet mig nogle nye og effektive redskaber til at ændre mit liv.
Vh Iram

 

Det er meget interessant at arbejde med kroppen hos Jan. En helt anden måde, end hvad jeg har hørt eller kender til. Derfor kan jeg kun anbefale det. Fordi det er så anderledes, vækker det nogle følelser/ting i kroppen. Den ligesom vågner lidt op – “hov hvad sker der nu, lyttes der til mig nu”

Da jeg var hos Jan, lavede vi en masse øvelser med kroppen. Og det var faktisk en meget stor aha-oplevelse for mig, fordi – ja der var flere ting, men jeg vil nævne dette: i mit hoved har jeg overbevisninger om at jeg bl.a. ikke er så god til at sige til og fra. Faktisk nævner jeg det til jobsamtaler, som en af mine svage sider. Men her i kropsarbejdet, viste min krop tydeligt at den kunne sige til og fra. Først føltes det grænseoverskridende at tage føring, på det jeg ville, fordi en masse usikre tanker for igennem mit hoved. Så lidt henne i øvelserne blev det helt sjovt at mærke hvad jeg lige netop havde lyst til, sige fra eller gå den eller den vej, stoppe op, følge med. Noget jeg helt selv bestemte.
Jan sagde til mig – “din krop har resourcerne til at sige til og fra”.
Wow tænkte jeg – tænk at mine overbevisninger med analyseringer m.m. i hovedet er dem, som styrer mig. Styrer mig til at tro, at jeg ikke er så god til at sige fra og til. Hvor kroppen, når jeg lytter til den, faktisk udemærket ved hvad den har lyst til og ikke lyst til.
Det har faktisk allerede virket. Bl.a. møder jeg op på arbejdet med viden om, at jeg kan sige fra, jeg kan slutte hvis jeg vil, jeg kan blive hvis jeg vil, jeg har muligheder og jeg kan vælge ud fra min lyst og hvad kroppen syntes godt om. Ret befriende.

Så jeg skal helt klart arbejde mere på at komme ned i kroppen.
Arbejdet med kroppen hos Jan gør mig også mere klog på mig selv og min krops stærke sider. Det er godt at have et godt hoved, men ikke når man som jeg lytter alt for meget til det ævl om begrænsninger, burde, ikke god nok, tør jeg m.m. Kender du det?

Mit mål for fremtiden er, at lytte meget mere til kroppen. Og via Jan fornemmer jeg at det bliver en sjov og anderledes måde – og det kan min krop godt lide. Den vågner op fra en søvn, vågner op fra dagens automatiske tanker, reaktioner og handlinger.

Mange hilsner Gitte

 

Da jeg tilmeldte mig via nettet til en session hos Jan, vidste jeg kun det, jeg kunne læse mig til på Jans hjemmeside.
Jeg søgte terapi som har kroppens sprog og signaler i fokus, fordi jeg er rigtig god til at bruge mine mentale kompetencer og vil gerne opnå en større balance mellem krop og tanke.
Det fik jeg i min session hos Jan og det blev en ganske særlig oplevelse, som ikke ligner noget af det, jeg før har oplevet.
Mit møde med Jan var behageligt og jeg følte mig absolut velkommen. Vi talte ikke sammen men startede med kropsøvelser med det samme. Jeg følte mig i gode hænder og Jans tillidsfulde og omsorgsfulde tilstedeværelse gjorde mig tryg. Det at møde et andet menneske uden ord var en fantastisk oplevelse. Jeg havde et naturligt fokus på min egen krops signaler og kommunikationen med Jan i vores ordløse ”samtale”.
At Jan er professionel behandler var jeg ikke i tvivl om, men oplevende en nærværende og ligeværdig kontakt mellem os, hvor jeg på intet tidspunkt var i tvivl om, at jeg var i fokus både, mens vi lavede krops øvelser og i den efterfølgende samtale.
Jeg gik derfra med en rigtig god fornemmelse af min egen krop og havde fået øje på aspekter, som jeg ikke før har set. Det er jeg Jan meget taknemlig for.
Jeg vil anbefale alle at unde sig selv den oplevelse, uanset hvor man er i livet og uanset om man har brug for en enkelt energigivende oplevelse eller et længere forløb – gør det!

Charlotte